Free CSS Templates


Scurt Istoric

1999
Pe vremea aceea eram implicati in productia de pliculete de zahar personalizate pe masini de ambalat de foarte mare productivitate, circa 600 plicuri de zahar a cate 5 grame / minut. Avand colaborari cu Italia am observat ca in locatiile in care se cosumau aceste pliculete de zahar la cafea, cappuccino, ceai se foloseau si servetele (paper doilies, coasters, cup napkins) sub ceasca personalizate. Am venit cu ideea in tara fara sa stim exact ce inseamna.
2000
Primul client a fost importatorul brand-ului de cafea Segafredo la acea vreme. Tin minte ca a ridicat telefonul si a sunat in Italia spunandu-le partenerior lui ca nu mai achizitioneaza de la ei ca a gasit un baiat care le face in Romania. Eu inca nu stiam cu ce se "mananca", dar mi-a placut ca a avut incredere si nu aveam cum sa-l dezamagesc.
2000
Productia se extinde, lumea intelege utilitatea acestui produs, vanzarile clientilor incep sa creasca utilizand servetelele sub ceasca.
2003
Atingem productia de cateva milioane de servetele personalizate lunar. Intra in portofoliu multinationale producatoare de cafea si importatoare.
2005
Intram pe piata, direct legat de undercups, cu propunerea de a executa si suporti de undercups personalizati, cu leduri si consum extrem de mic.
2008
Lucram pe contracte permanente in ceea ce priveste productia de servtele (naproane) sub ceasca personalizate si productia de reclame luminoase. Intram cu un nou produs pe piata reclamelor de exterior: prolight de exterior dubla fata, iluminare cu leduri, pastrand minimalismul celor de la interior.
2012
Lansam productia de pahare personalizate din carton, marimi disponibile 7 Oz - 175 ml si 9 Oz - 250 ml, noutatea constand in faptul ca putem personaliza incepand cu 1000 buc.


User 01

Pahare carton personalizate

7 Oz - 175 ml si 9 Oz  -250 ml

Incepand cu luna aprilie 2013, suntem producatori de pahare de carton pentru bauturi calde si reci, albe, generice sau personalizate in prima faza doar pentru paharele de 7 Oz  -175 ml (207 ml pana la capac) si 9 Oz - 220 ml(267 ml pana la capac), incepand cu 1000 bucati personalizate Citeste mai mult ...

User 02

Pahare carton VENDING personalizate

7 Oz - 175 ml

Realizam in productie proprie pahare de carton albe sau personalizate pentru aparatele automate de tip VENDING. Paharele au capacitatatea de 7 Oz  -175 ml (207 ml pana la capac) si se pot personaliza incepand cu 1000 bucati (chiar si cateva sute de bucati). Sunt, de asemenea, ideale si pentru dozatoarele de apa (se potrivesc perfect in dispenser-ul de pahare atasat de dozator). Citeste mai mult ...

Updates

Despre Noi

Producatori servetele (naproane) personalizate sub ceasca, facem trecerea fireasca catre productia de pahare carton personalizate, incepand cu 1000 buc.